Windsor Wild

Česká zvěřina
Windsor je mladá, dynamická, ale přesto rodinná firma sídlící v Kuchařovicích u Znojma. Zabývá se výkupem zvěře od myslivců a následným zpracováním až do kuchyňské podoby.
Zpracovává zvěřinu běžně lovenou v ČR, tj. srnčí, daňčí, jelení, mufloní, divočáky, bažanty, kachny a zajíce.
Zvěřina je označení pro maso zvěře, které bylo uloveno ve volné přírodě. Může to být maso jak srstnaté, tak i pernaté zvěře. Windsor zpracovává zvěřinu získanou odstřelem (a ne porážkou ze zvěře chované na farmách) a ta obsahuje ve tkáních velké množství krve. To je jeden z důvodů její zvláštní chuti a tmavého zbarvení. Kromě čerstvého chlazeného masa jsou v nabídce rovněž zvěřinové výrobky - párky, klobásy,paštiky a sušené šunky.
Zvěřina je výživná, lehce stravitelná, má charakteristickou vůni a chuť. Toto maso také obsahuje minimum tuku, a proto je i velmi zdravé.
Windsor Enterprise s.r.o.Zelenářská 23/7
669 02 Znojmo